нічого не прошу

нічого не прошу
не ламай мене своїм мовчанням,
бо і так усе про тебе знаю.
я даю тобі своє кохання
і нічого не прошу навзаєм.

не дивись так –  я ж не із заліза.
знову сум в думки до мене вдерся.
жаль, мені ніхто не видасть візу,
щоб потрапити до твого серця….
 
не кидай мене. хоча б сьогодні.
я ж без тебе, знаєш, пропадаю.
я даю тобі свою свободу
і нічого не прошу навзаєм.