якщо почуття померли, їх вже не будять...

якщо почуття померли, їх вже не будять...
якщо почуття померли, їх вже не будять.
тому як захочеш стріляти, то цілься в серце.
коли ж в цьому місті раптом тебе не буде –
мені залишатись тут більше немає сенсу.

я переживу дощі і твоє мовчання,
я вилікую любов ніби ту застуду.
ніхто й не казав, що я буду тобі остання.
ніхто не казав. а я так хотіла почути….

і в мене до тебе нічого вже не лишилось.
живи як і жив. злітай якомога вище.
лиш пальці схрести, якщо я тобі наснилась.
і не одягай байдужість. тобі не личить.