Monkey business

Monkey business
Better currency machine never stops and never feels...

We are all living in our dreams,
But things are never what they seem
And if we lose control it turns to mess.
We all possessed with shines of gold,
The good is sacrificed for goal,
This monkey busines justify the means.

Tell me how can i keep it to myself?
cuz I ran aground across the shelf,
Here i find my happiness
Straight from the bottle!

We are all living in our dreams,
Chasing stars we're treading earthly sins,
We thought we'll never lose control again.
We all judge those guys we've left behind
Our hype has made us out of minds!
This monkey busines's never what it seems!

Tell me how can i keep it to myself?
cuz I ran aground across the shelf,
Here i find my happiness

Better currency machine never stops and never feels
If you're strong or if you're weak.
If you enter this just once then you get lost forever here!

Tell me how can i keep it to myself?
cuz I ran aground across the shelf,
Here i find my happiness
Straight from the bottle!

Перевод

"Нечестная игра"

Машина для увеличения доходов никогда не останавливается, никогда не чувствует

Мы все живем в мечтах,
Но все не так, как кажется
И если мы снова потеряем контроль - все пойдет кувырком.
Мы все одержимы сиянием золота,
Пожертвовали добротой ради цели,
Эта нечестная игра оправдывает средства.

Скажи, как мне держать все это в себе?
Я сел на мель недалеко от берега
И здесь я нашел свое счастье
На самом дне бутылки!

Мы все живем в мечтах,
Гоняясь за звездами, топчем земные грехи,
Мы не думали, что снова когда-то потеряем контроль.
Мы судим тех, кто остался позади
Наше надувательство нас же и свело с ума
Эта нечестная игра не такая, какой кажется!

Скажи, как мне держать все это в себе?
Я сел на мель недалеко от берега
И здесь я нашел свое счастье.

Машина для увеличения доходов никогда не останавливается, никогда не чувствует
Силен ты или слаб.
Если ты свяжешься с этим хоть раз, то потеряешься здесь навсегда!

Скажи, как мне держать все это в себе?
Я сел на мель недалеко от берега
И здесь я нашел свое счастье
На самом дне бутылки!