Напиши

Напиши мені кілька рядочків
З-поміж вихору втрачених слів,
При мрійливій зорі тихо- мовчки,
Що, можливо, сказати б хотів.
 
В душу темряву ніч навіває,
Злісно стали між нами шляхи.
А я досі іще відчуваю
Ніжний дотик твоєї руки.
 
Досі ниточка зовсім тоненька
Нас єднає незримим зв’язком.
Я встаю вкотре рано-раненько
І за все Богу дякую знов:
 
За твої побажання й поради,
За терпіння, любов і добро.
Знай, не вмію тебе відпускати,
Так, як осінь останнє тепло.
 
Промовляють ім’я твоє губи,
Сльози-роси на очі зійшли.
Хоч колись ти мене і розлюбиш,
Але зараз, прошу, напиши…