Про квіти, маячню і електроніку

Давай на хвилину уявимо наш, ідеальний світ
Фантазія, як і все інше, має властивість - відмовити.
Єдине, що зараз притягує серце - магніт
Тож діємо, поки можливі хоча б перемовини.

Навіщо нам ця брехня? Облиш несуттєві відмазки.
Втім, продовжуй. Давай. Я вдома забув поліграф.
Ми давно вже не діти - п'ємо і не віримо в казку.
У тебе є зради. У мене ж - вірші і стаф.

Ми самі собі хазяї. Ми змінюємо реальність.
По тисячі спроб на день руйнуєм і ставим мости.
Якщо залишаєшся - ОК. І чхав я на ту ідеальність.
"Дайте букет, будь ласка. Із тих, що не можуть цвісти..."