Зміна погоди - не завжди добре

В часи, як літнє коло йде на спад
Коли ключі у вирій відлітають
Знайди мене. Серед своїх цитат
І кольорів, що очі виїдають.

Ти ж знаєш, хоч минуло мало літ,
Думки спливали, десь були і мрії.
Та осінь скоро. Потім прийде й лід.
Вони мене скують, а не зігріють.

Серед пожовклих, стоптаних листків,
І неба сірого, де тільки чорні хмари
Знайди мене. Я поки ще не стлів,
Ще серця відчуваю я удари.

А потім знову - жар, дощі, сніги.
І душить іноді ця звична монотонність.
Знайди мене. Не загуби. Знайди.
Я ще чекаю, хоч не в кайф безсоння.