Найкраща з можливих рим (Ю.С.)

Найкраща з можливих рим (Ю.С.)

Аудиозапись

Мила, в пісні твоїй я - найкраща з можливих рим,
Храм душі оповитий міцно страстей плющем.
Хоч не бачу зіниць твоїх крізь сигаретний дим,
Відчуваю їх хтивий блиск, що пече вогнем.
 
Запросила мене зніматися в твій нуар,
Заспівала сопрано млосним «As Time Goes By".
Я приніс своє серце, богине, на твій вівтар,
Ти сказала грайливо: «Ще й гаманець віддай.»
 
Загубився мій спокій у доторку ніжних вуст,
Ллєш звабливий вокал у душу, як ром в бокал.
Вполювала мене, як отруйну змію мангуст.
Сум в очах. Зносить дах Твій парфум від Готьє - «Scandal».
 
Я поцупив тебе у світу, та разом з тим,
Мене ревнощі знов жорстоко жеруть живцем.
Хоч не бачу зіниць твоїх крізь сигаретний дим,
Відчуваю їх хтивий блиск, що пече вогнем.