Перейматись будемо завтра
Аудиозапись
Перейматись будемо завтра, чи
В пеклі совісті інші нехай горять.
Ми вчинили стільки гріхів вночі,
Що нам бісенята вже збір сурмля́ть.
Я прийду по тебе із першим сном,
Неминучість - справжнє моє ім'я.
Кров у венах стане міцним вином,
Із твоєї шиї нап’юся я.
Ікла ла́со шкіру твою проб’ють,
Металевий при́смак на язиці́.
Ночі нас крізь пекло в рай поведуть,
Дні поклони битимуть, мов ченці.
Подих твій тремтить, як вогонь свічі,
І зірки над стріхами майоря́ть.
Перейматись будемо завтра, чи
В пе́клі совісті інші нехай горять.