Обі́йми

Обі́йми

Аудиозапись

Сестри та брати́
У журбі своїй ми.
Є у самоти
Зи́мними обі́йми.
Входить без промов,
Тягне кляті ру́ці.
Ми з коханням знов
Тиждень у розлуці.
Із душі́ озер
Крига не скреса́є.
Я вже майже вмер.
Серце воскрешає
Мрії - саме ті,
Що накрив гранітом.
Знов на самоті
Я з ціле́зним світом.