Әй, мәхәббәт, мәхәббәт,

Аудиозапись

Стих А Р Г озвучен с программой Суно
*(1 Куплет)*
Әй, мәхәббәт, мәхәббәт, син бит шундый гүзәл!
Синең күзләреңнең яктысы — күк тәүбәсе кебек,
Һәр мизгелдә бәхет тоям,
Син — минем музам, Минем Илһамым.
 
*(Кушымта)*
Әй, мәхәббәт, мәхәббәт,
Йөрәгеңдә эз калдыргансың син!
Куәтле яшәү көче
Йөрәкне тиште,
Һәм мәхәббәттә яшәүгә шатлык бүләк итте.
Шунда ук йөрәкне шаккаттырды,
Әй, мәхәббәт, мәхәббәт,
Тормышта син җил кебек азартлы!
 
*(2 Куплет)*
Кояш чыгу яктысы болытлар аша үтеп керә,
Синең белән җаным калтырый,
Һәр мизгелдә йөрәк яңадан өлгерә,
Су-зыгы булуга карамастан, синең белән мәңгегә.
 
*(Кушымта)*
Аһ, мәхәббәт, мәхәббәт,
Йөрәгеңдә эз калдыргансың син!
Куәтле яшәү көче
Йөрәкне тиште,
Һәм мәхәббәттә яшәүгә шатлык бүләк итте.
Шунда ук йөрәкне шаккаттырды,
Аһ, мәхәббәт, мәхәббәт,
Тормышта син җил кебек азартлы!
 
*(Бридж)*
Беләм, синең белән бергә Йөрәк тибә,
Күктә симфония яңгыраган кебек,
Синең һәр пышылдавың-серле шигырь кебек,
Бу дөньяда син генә минем тыныч хыялым.
 
*(Кушымта)*
Эй, мәхәббәт, мәхәббәт,
Йөрәгеңдә эз калдыргансың син!
Куәтле яшәү көче
Йөрәкне тиште,
Һәм мәхәббәттә яшәүгә шатлык бүләк итте.
Шунда ук йөрәкне шаккаттырды,
Аһ, мәхәббәт, мәхәббәт,
Тормышта син җил кебек азартлы!
*(Финал)*
Әй, мәхәббәт, мәхәббәт,
Синең белән мәңгегә хыялланам,
Көннән-көн көчлерәк,
Бу дөньяда син минем якты көчем.
Әй, мәхәббәт, мәхәббәт —
Син өмет белән Йөрәгеңдә ут кебек янасың!