Ты и мой мир

Не знаю, тону ли я в морских волнах или в твоем голосе.
Я смотрю на тебя-ты сидишь напротив меня на встрече с человеком, которому я завидую, что он владеет видом и мелодией твоего тела.
Я Не хочу быть в стороне, но я не могу снова тебя похитить. Меня заменили или забыли? Скажи мне, пожалуйста. Кричи на меня, делай мне больно, но позволь мне быть рядом с тобой, даже на мгновение снова.
 
Бессонные ночи снова возвращают меня к воспоминаниям-незабываемым и горьким. Мое горе и алкоголь больше не лечат ее. Окурки, многочисленные, не имеют пепельницы, чтобы вместить их.
Я хочу, чтобы ты был рядом со мной сейчас, чтобы мы остыли посреди ночи-забытые временем и пронизывающий свет.
 
Я падаю на колени еще одну ночь, зная, что упустила свой шанс проснуться с твоей улыбкой-красивой и несравненной.
 
Оригинал
 
Не знам дали се давя в морските вълни или тези на твоя глас.
Гледам те – седиш срещу мен на среща с човек, на когото аз завиждам, че той притежава гледката и мелодията на твоето тяло.
Не искам да съм отстрани, но не мога и да те отвлека отново. Заменена или забравена бях? Кажи ми, моля. Викай ми, наранявай ме, но пусни ме да съм до теб, дори за миг отново.
 
Безсънните нощи пак ме връщат към спомени – незабравими и горчиви. Мъката ми и алкохолът вече не я лекуват. Фасовете, многобройни, нямат пепелник, който да ги побере.
Искам те до мен сега, за да застинем по средата на нощта – забравени от времето и пронизващата светлина.
 
На колене падам за поредна нощ, знаейки, че съм пропуснала шанса си да се будя с усмивката ти – красива и несравнима.