Наші клятви кохання
Аудиозапись
Наші клятви кохання лунають співочим вокалом,
Все, що маємо, ладні жбурнути на сектор "зеро".
Ми з тобою - ті самі книжки зі щасливим фіналом,
Що читають їх мрійники в повних вагонах метро.
Ми з тобою ночами сідлаєм сузір'я Пегаса,
Щоб летіти на крилах поезії в небо чуттів.
І у кожної музи відкрита для нас вільна каса,
Супермаркет натхнення продасть нам мільйон влучних слів.
І поцілять слова у серця, бо серця - це мішені.
І кайдани залізні миттєво спадуть із зап’ясть.
Роздуватиме вітер глузливо порожні кишені,
Та літати по небу з кишенями повними зась.
Летимо над проспектами міст, не торкаючись бруду,
Попід нами буття, що не прийде ніяк допуття.
Я ніколи в житті ці польоти удвох не забуду,
І в душі понесу їх в країну, що після життя.