Не забытое лето
Вселенные и планеты, окруженные для небольших моментов и общих слов. Мысли глубоки время выветривает их.
Друзья общие, со слезами и ранами, разделили нас. Улицы теперь пусты, ни капли нашего веселья.
Я хочу, чтобы наши воспоминания были навсегда стерты, чтобы не осталось и следа моей печали и сожаления.
К сожалению для слов пустые, искусственные улыбки, дьявольские глаза и сердце без места.
Было ужасно любить тебя, но я признаю это-ты схватил меня, как волну, слепой искрой.
Благодарю тебя за плод знания и силу сказать тебе „Я ненавижу тебя“ в твоих глазах, красивых и дарованных огнем неугасающим.
Ты уродлив, и это подходит твоему пустому телу.
Оригинал
Вселени и планети, обиколени за малки моменти и думи, споделени. Мислите дълбоки времето ги изветря.
Приятелите общи, със сълзите и раните, ни разделиха. Улиците сега са празни, ни капка от нашата веселба.
Искам спомените ни заедно да бъдат вечно заличени, да няма и следа от моята тъга и съжаление.
Съжаление за словата празни, изкуствени усмивки, дяволски очи и сърце без място.
Грозно беше да те обичам, но си го признавам – грабна ме като вълна сляпата искра.
Благодаря ти за плода на знанието и силата да ти кажа „Мразя те“ в очите ти, красиви и дарени с огън неугасващ.
Грозен си, и това ти приляга на празното ти тяло.