Наш ад
Прости мне мой ненасытный грех перед тобой – мое желание быть всегда рядом с тобой. Каждое нежное прикосновение растапливает весь мой лед. Твои слезы, нежные, острее бесчисленного оружия, вызывают жестокие войны. Твои холодные руки сидят, как картина на стене, но скоро я увижу тебя, любовь моя, и мы снова будем танцевать в адском огне, потому что наша любовь грешна.
---
Оригинал
Прости ми за ненаситния ми грях към теб – желанието ми да съм все до теб. Всеки допир, мек, разтапя целия ми лед. Сълзите ти, нежни, по-остри от безбройни оръжия, предизвикват жестоки войни. Студените ти ръце седят като картина, окачена на стената, но скоро ще те видя, любима моя, и ще танцуваме пак в адските огньове, защото любовта ни е греховна.