Зміна місць доданків
А ніч зірками знов у кості грає.
Схилився сон над ліжком. Декорації
Повільно змінює, свідомість розчиняє.
Бо сон - це смерть у меншій концентрації.
Бо сон - це смерть. А значить, смерть - це сон.
Це вічна сума. Зміна місць доданків
Ніяк не вплине на буття кордон,
Бо захід сонця - рідний брат світанків.