МЕНЕ ЗГУБИВ ЗЕЛЕНИЙ ЗМІЙ
Після щедрого застілля
Приходить похмілля,
Що не дає
Розуміти довкілля!
Тільки породжує
Думки свавілля,
Собою котре
Вбиває сумління,
Що в чергу свою,
Губить дух розуміння
Автор: Николай Джумак
ЧАЙНО – КЕФИРНАЯ ПАРОДИЯ
Якщо не вмієте Ви пити –
Така в Вас доля,
Що ж робити ?!
Не страть здоров`є,
Зрозумій –
Не по тобі –Зелений Змій!
Але, не падай
У відчай`
І перейди – на чорний чай.
А ще простіше
Й легко`,
То – на кефір,
Чи – молоко.
Р.S.
Нам попередження
ще дав Омар Хаям,
Коли, де, скільки,
з ким всім пити нам!