Наперад крок... (белорусский язык)
Наперад крок - мiнулага шкада!
Жыцце крыжуе маi шляхi.
Наперад крок - гарыць яна,
Мне марыцца, што разам мы!
Любоў у начы, падарыць Зорка,
Вянеры лiк, як моцна варажба!
Вакол нябачна - усё чорна,
Але не здрадзiм мы яе Святла!
Наперад крок - мае жаданнi...
Гадзiннiк рухаецца зноў!
Наперад крок - твае хваляваннi...
Вось дождж у чэрвенi пайшоў!
Ён цеплы, чысты, як раса,
Змывае з сэрдца растання кроў.
Нячутна, упадзе на длань сляза,
Пачуй каханая, жалейку маiх слоў!
Наперад крок - прыгожа ранiца!
Вось першы промень на ўсходзе.
Наперад крок - сумненняў не застанецца!
Што сонейка мацней за непагоду!