Һәр кич

Һәр кич

Аудиозапись

СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**"Һәр кич, һәр кич"**
 
Һәр кич, һәр кич,
Тынлыкта назлы пышылдау,
Йолдызлар кабына, тагын,
Мәхәббәт йөрәкләрдә тыу.
 
Калдырмыйчакбыз, юк,
Киләчәкне хыяллап,
Шатлыкларның көлүе белән
Яшәрбез, тик шушы төндә.
 
**(Припев)**
Һәр кич, һәр кич,
Көлебез урынсыз, безнең күңелдә,
Серле җирләрдә, хыяллану белән,
Төннең талышында уйныйбыз, без бергә.
 
Иреннәремдә татлы,
Синең телең белән сөйләшү,
Төн кочагында ирекле,
Авырлыкларны уятып ташлау, без юлда.
 
**(Припев)**
Һәр кич, һәр кич,
Көлебез урынсыз, безнең күңелдә,
Серле җирләрдә, хыяллану белән,
Төннең талышында уйныйбыз, без бергә.
 
Киләчәк илһамда,
Сүзләрдә яши ул,
Хыял рәсемнәрен ясап,
Дөнья йоклаганда, без шушы бер тәшкил.
 
**(Припев)**
Һәр кич, һәр кич,
Көлебез урынсыз, безнең күңелдә,
Серле җирләрдә, хыяллану белән,
Төннең талышында уйныйбыз, без бергә.
 
Иртәнгә, иртәнгә,
Тавышлар басыла,
Ләкин хәтердә гөл кебек,
Бу якты мизгел мәңге яшәр.
 
Тагын шул кич җитәр,
Яңа өмет сунар, безнең көлү,
Һәр сулыш, һәр ризалык,
Дөнья яңарыр, ә без ирекле.
 
**(Финал)**
Һәр кич, һәр кич,
Тузан кочагында без хөрмәт итәрбез,
Хыяллар, вакыт, бергә,
Тыц-тыц, йөрәкне берләштерербез.