Син минем назлы Күбәләгем
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Куплет 1:**
Син минем назлы Күбәләгем,
Канатларыңда хыял һәм өмөт,
Син минем Күңел нурым дә,
Һәр адымымда синең исемең.
**Припев:**
Син минем язмышым,
Син минем бәхетем,
Кайда гына йөрсәм дә,
Син һәрчак янәшәм дә .
**Куплет 2:**
Мин кайда гына булсам да,
Син һәрвакыт минем белән,
Күктә кояш кебек балкыйсың,
Йөрәгем, сине яраткан.
**Припев:**
Син минем язмышым,
Син минем бәхетем,
Кайда гына йөрсәм дә,
Син һәрчак янәшәм дә .
**Бридж:**
Синең мәхәббәтең минем авызымда,
Кайнар җылылык, синең кебек гади,
Яшәү рәхәте, синең янәшәдә,
Дөнья матурлыгы, синең йөзеңдә.
**Припев:**
Син минем язмышым,
Син минем бәхетем,
Кайда гына йөрсәм дә,
Син һәрчак янәшәм дә .
**Финал:**
Син минем назлы Күбәләгем,
Хыялларымның якты дөньясы,
Күзләреңдә яшәй йолдызлар,
Синең сөю - тормышымның сөюсе.