ТИ МІЙ НАЙКРАЩИЙ СОН
Ти мій найкращий сон,що снився.
Наснилась усмішка твоя,
На тебе вічно б я дивився
Бо ти любов одна моя.
У цьому світі дуже злому
Ти зігріваєш всім серця.
Краса твоя подібна-грому
Яка на небі від Творця.
Твої уста - молитва щіра
Одне лиш слово й хочу жить.
Душа твоя - квіткова віра
Мені тебе не розлюбить.
Живу лишень у вічних мріях
Що хоч побачу я колись,
Тебе у радісних подіях
Та зараз... хоч мені наснись.
Наснися в мирному містечку
Де ввечорі журчить фонтан..
Лелекі поряд у гніздечку
Та клумба з золотих Ліан.
Не можу я тебе забути..
Роки спливають, як вода
З тобою хочу тільки бути.
Ти моя радість і біда.