Һәр йөрәк бергә, бергә беҙ-беҙ!
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Куплет 1:**
Яҙмыш һуҡмаҡта бара-бара,
Һәр аҙымда юҫыҡты һынар,
Тала тала унда беләҡ,
Һәр яҙмышта һоҡланырға юл бар.
**Припев:**
Эй, йөрәк, көтәм, көтөм әле,
Күҙҙәрҙә яҙмыш уттары сәлеп,
Тала тала, йөрәк, тиҙ генә,
Һин да табырһың ҡасандыр беҙҙе.
**Куплет 2:**
Тормош аҡҡан һыу кеүек,
Күпмедер саҡта ап-аҡ серҙәр,
Һәр мәлдә тиңһеҙ тойғолар,
Тала тала йөрәк, яралар.
**Припев:**
Эй, йөрәк, көтәм, көтөм әле,
Күҙҙәрҙә яҙмыш уттары сәлеп,
Тала тала, йөрәк, тиҙ генә,
Һин да табырһың ҡасандыр беҙҙе.
**Бридж:**
Аҡрын ғына йылғала көй,
Кеше яҙмышы - осор һөй,
Һәр ботыҡта - үҙ хыял,
Яҙмышыбыҙҙы атлайбыҙ барҙа!
**Припев:**
Эй, йөрәк, көтәм, көтөм әле,
Күҙҙәрҙә яҙмыш уттары сәлеп,
Тала тала, йөрәк, тиҙ генә,
Һин да табырһың ҡасандыр беҙҙе.
**Финал:**
Яҙмыш һуҡмаҡта бара-бара,
Серле юлдар, ҡалыр һиҫкәндәр,
Тала тала, ләкин төшмәйек,
Һәр йөрәк бергә, бергә беҙ-беҙ!