Яз йыры
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
**Куплет 1**
Илайҙар, тәҙрә янында ҡыйыҡтар илайҙар,
Йомшаҡ бөртөклө тамсыларҙа,
Йорттар өҫтөндә ҡояш балҡый,
Уның йылыһы йәнде йылыта.
Был беҙгә яҙ килде,
Асыҡ ел яҡтылығы менән,
Таң менән әйләндерҙе,
Йөрәкте йылыһы менән тултырып.
**Припев**
Йылы ел ҡыйыҡтар буйлап йүгерҙе,
Ҡар көндөң ҡосағында йомшаҡ ҡына ирей.
Һыуыҡтар китә, буран осоп китә,
Ҡышҡы һыуыҡтар хушлаш булығыҙ,
Хушлаш булығыҙ, ҡышҡы һыуыҡтар!
**Куплет 2**
Йылмайыуҙар уята ,
Ҡоштар осоп йөрөй,
Ҡояш сағыуыраҡ балҡый,
Уларҙа ут ҡабыҙып тора.
Хушлашығыҙ, боҙло йөктәр,
Тиҙҙән сәскәләр тараласаҡ,
Яҙ килде, ул беҙҙе көттө,
Донъяны матурлыҡ менән тултырып
Ул бит беҙгә килде.
Припев
Йылы ел ҡыйыҡтар буйлап йүгерҙе,
Ҡар көндөң ҡосағында йомшаҡ ҡына ирей.
Һыуыҡтар китә, буран осоп китә,
Ҡышҡы һыуыҡтар хушлаш булығыҙ,
Хушлаш булығыҙ, ҡышҡы һыуыҡтар!
Бридж
Һәр бер мәл бүләк кеүек,
Күктә төҫтәр уйнай,
Тереләй саҡыралар,
Үҙгәрештәр һәм бәхет.
Яҡты хыялдар,
Тағы ла бер урында,
Йәнебеҙҙе тултыра
Беҙҙә һүнмәйәсәк яҡтылыҡ.
Финал
Илай, илай яҙ,
Бәхет тамсыларында шатлыҡ,
Йөрәктәребеҙҙе йылытабыҙ,
Ул бит беҙгә тағы килде.
Йылмайығыҙ, ер донъяһы,
Һәр ваҡыт йәшәһен,
Яҙ беҙгә шатлыҡ килтерә ,
Йылылыҡ һәм ут яҡтылығын тултыра