Ҡыңғырау моңары
Аудиозапись
Стих А Р Г озвучен с программой Суно
**Ҡыңғырауҙарҙың моңо**
(Куплет 1)
Истә, истә ҡалған мәктәп ҡыңғыруҙары,
Был саҡта һинең менән, бөтә донъя – яҙы.
Һаман дә саңғырай, кылаҡта, мөхәббәт,
Тәүге хисҙәр хәтерҙә ҡалыр урын һорап, әпсет.
(Припев)
Уйнай, уйнай йөрәк тә,
Сүрәтләй был хатирәләрҙә,
Ҡыңғырауҙар, ҡайта саҡ,
Һинең менән минең һөйләшкәндә.
(Куплет 2)
Офоҡтоң аръяғында, яҙыуға баһа,
Күктәрҙә ҡар, бөтә тормош – бер хыялы.
Уйнай, уйнай күңелдә, бергәләп хаталар,
Кնախатта һыҙылған, тәүге йондоҙҙар.
(Припев)
Уйнай, уйнай йөрәк тә,
Сүрәтләй был хатирәләрҙә,
Ҡыңғырауҙар, ҡайта саҡ,
Һинең менән минең һөйләшкәндә.
(Бридж)
Йәнемдә тыуған нур, мәктәптәге моң,
Тышта ямғыр яуһа, һинең менән йылы.
Ҡыңғырлаудың шауышы, минең хәтерем,
Һәр бер мәлдә беҙҙең йөрәк бермәлдә яным.
(Припев)
Уйнай, уйнай йөрәк тә,
Сүрәтләй был хатирәләрҙә,
Ҡыңғырауҙар, ҡайта саҡ,
Һинең менән минең һөйләшкәндә.
(Финал)
Истә, истә ҡалған мәктәп ҡыңғырулары,
Тәүге мөхәббәт, йөрөктөң ҡуҙалары.
Уйнай, уйнай йөрәк тә, тағы ла яңғыра,
Беҙҙең хисҙәр – мәңгелек, һинең менән мәңгелек яҙа.
***
Һаман дә хәтерҙә, унда көс бер күнегү,
Ҡыңғырауҙарҙың моңы, беҙгә бергә – аҙаҡ.