Дон Жуандың Серҙәре
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
Дон Жуандың Серҙәре
(1-се Куплет)
Мөхәббәттә сер бар, уның матурлығы нескә,
Ҡайҙа әселек киске татлы булып китә.
Дон Жуан сәхнәлә, бүләктәрен йәшерә,
Ҡатын-ҡыҙҙарҙың ҡараштарын маныҡтыра, уларға дәрт менән яуап бирә.
(Йырлау)
О, төндәр, ялҡындар һәм күләгәләр менән тулы,
Йөрәктәр тулҡынланыуҙан шаҡыған урынға.
Ҡулдарҙы иркәләү һәм яҡтылыҡта үбеү,
Донжуан, таң мөхәббәтенә алып бара .
(2-се Куплет)
Ул ҡыйыу рәүештә күктә дауыл кеүек алып бара,
Ҡатын-ҡыҙ хыялдарына тап килеү бүләк итә.
Уның татлы балы, тын алыуында һүрәтләнгән,
Һәр мизгелдә сер, һәр мизгелдә көтөлгән сер.
(Йырлау)
О, төндәр, ялҡындар һәм күләгәләр менән тулы,
Йөрәктәр тулҡынланыуҙан шаҡыған урынға.
Ҡулдарҙы иркәләү һәм яҡтылыҡта үбеү,
Донжуан, таң мөхәббәтенә алып бара
(Бридж)
Онотолған хыял кеүек ут менән балҡый,
Төндә күбәләк һәр ваҡыт сер булып ҡала.
Онотолоп хыянат итәләр, мөхәббәттә батып үләләр,
Әммә уның ҡосағында төн хыял кеүек ирей.
(3-сө Куплет)
Йыуанысһыҙ хыялдарҙа ул яңынан бейей,
Көлөү һәм күҙ йәштәре, шулай итеп шаршау төшә.
Әммә йөрәгендә ут көйө яңғырай,
Донжуан, кишер кеүек, татлы, ҡайғылы.
(Йырлау)
О, төндәр, ялҡындар һәм күләгәләр менән тулы,
Йөрәктәр тулҡынланыуҙан шаҡыған урынға.
Ҡулдарҙы иркәләү һәм яҡтылыҡта үбеү,
Донжуан, таң мөхәббәтенә алып бара
(Финал)
Яҙ көнө ялҡындар кеүек осасаҡ,
Уның наҙлы йөрәктәре ирекһеҙҙән.
Әсирлектә уның сихриәте күк йөҙө кеүек зәңгәр,
Булған мөхәббәттә шулай ҡала.
О, дон Жуан, томандың мәңгелек юлдашы,
Һәр үбеүҙә ут һәм хыялдар!