Бәхет Нуры

Аудиозапись

Стих А Р Г озвучен с программой Суно
*Бәхет Нуры**
 
(Куплет 1)
Өса, өса һауаза ҡыр ҡазары,
Минең күңелемдә, бәхетле хыялдары.
Йөрәккә һала, күңел уйҙарың туйлы,
Тик һинең яныңда, табам барыһын да теләйем.
 
(Припев)
Бәхет нурҙары, яҡты һәм саф кунел,
Һинең йылмайыуың – бөтә донъямды утә.
Йөрәккә һала, өмөт ул беҙҙең алла,
Уйнай тойғо, яратҡан хистәребеҙҙә.
 
(Куплет 2)
Төндәр оҙон, үпкәләрем минең,
Әмма өшәмәйем, һинең менән һәгәтем.
Табышмаҡ тойғо, бөгөн һин берем,
Юлдарыбыҙ бер булһын, бәхетле, барыбер – ярдәм итә.
 
(Припев)
Бәхет нурҙары, яҡты һәм саф,
Һинең йылмайыуың – бөтә донъямды саф.
Йөрәккә һала, өмөт ул беҙҙең,
Уйнай тойғо, яратҡан хистәребеҙҙә.
 
(Бридж)
Һалҡын һауа, әммә беҙҙең хистәр,
Йәндәр ялҡыны, мөнәсәбәтебеҙ – бер.
Өса, өса һауаза, мәңгелек булһын,
Һинең мөхәббәтең – күңелемдә туғыҙ.
 
(Припев)
Бәхет нурҙары, яҡты һәм саф кунел,
Һинең йылмайыуың – бөтә донъямды утә.
Йөрәккә һала, өмөт ул беҙҙең алла,
Уйнай тойғо, яратҡан хистәребеҙҙә.
 
**(Финал) **
Өса, өса һауаза, беҙҙә генә тере канат,
Парлы хистәребеҙ, мөхәббәт менән йыган тарих.
Йөрәккә , бәхет нурҙарын һалыып ала,
Һинең менән тормош юлы–
Бу йыр, мәңгелек, шатлыҡ булып кала.