Всі гріхи

Всі гріхи

Аудиозапись

Я собі заберу всі гріхи, що вчинили з тобою,
Коли добре удвох, не суворо судитиме Бог.
Нас бурхливе кохання знесло, і швидкою рікою
Розчинило в собі без аля́рму, чи пересторо́г.
 
Ти до мене спішиш у прозорій спокусливій сукні,
Після наших побачень добу я брожу сам не свій.
Знов вінчаю думки з почуттями, а мрії підступні
Ллють бензин у багаття, немов божевільний палій.
 
Долі наші палають в горнилі прощання й розлуки,
Завиває від ту́ги душа у капкані подій.
Рятівна проростає надія - як лотос з багнюки –
І я спро́тив чиню всемогутній печалі земній.
 
Я належу тобі, як зірки опівнічному небу,
Таврували мене твої спраглі, жагучі вуста.
Забираю всі наші гріхи я страстям на потребу,
І ти сяєш – прекрасна ікона: безгрішна й свята́.