Що в мене є?
Що в мене є? Фіра́нки є картаті.
Годинник – він рахує часу плин.
Твоїх парфумів аромат в кімнаті:
Троянда, мед, кориця та жасмин.
Є звук в фойє твоїх самотніх кроків,
Ось клацнув на два оберти замок.
Дощ струменить з іржавих водостоків,
Гроза звела у небі свій курок.
Думки туманом суму оповиті,
Дивлюсь тобі услід, бо врешті-решт,
Що в мене є, окрім цієї миті?!?
Сумної миті. Знову ти ідеш.
Переді мною аркуші зім’яті,
А вірш цей меле спогади, як млин.
І аромат твій тане у кімнаті:
Троянда, мед, кориця та жасмин.