Шоб було вам ныповадно,

Шоб було вам ныповадно,
Вплатюй в7, хто мае баню ж
 
Мы тут екся страханулысь.
Бо нымае в нас ныц пока шоп даць
Лёхчый жыткы Васьц. І всэ йіздым к лаборам
Пасьцірацц да іскупатц.
 
І покамысь пэрся к трутням,
Поламався блотнік в Гудуд.
Да шчэ ж, ах, как раз кала прам вакзал!
 
Шо чыны з ровэром зараз?
Бо ж звоныты трэба братку,
То ісь іх жэна! А пітаньне лясь.
 
Ну, і выкынь апарата.
Чы нахально рыпайсь на дом.
А там ны звонка. Крэпосць ціла с псарнь.
Алы екся достучафсь!
 
Ну, да на хвылын 15.
Бо одыйдэ поцёнг зразу,
Ты но змыйсь ва в баньц апшэственнай.
 
Там жэ вынь пошті 2 бакса.
Бо дають аж пару часав
Шоп под душом змыв плычка.
 
Всі хытреть ек можуть, падлы!
Пры саветах жэ нышчасных
Мылы ексь за час. Шо ж змынылося?
 
Так дыржеть жэ цілый штат унь!
Главный да бугалтір с касо
Да штук 10 краль всекых сікрытарш.
 
Ну, й дошло до разговора
Ва в прыдбанніку в старога:
Блін! Капейк ныма! Забырай в карман.
– Так в нас камера налбудателна!
 
Вот яка тут гондэ справа!
Шоп ны злодый ны схавався.
І ны дав ны взятк.
 
Вот мы тут і позмагався.
Лісапета даж поладыв.
Но ныма колы хоть вхопыты чай.
 
Шэ всхотів братусы даты
Прыт покровыё 100 драных.
Да ексь стыдно ласк палучаць в ятвяг затак.
 
І закынув я в галошу
Аж на ганку ту бумажку, ах!
Врано устае братыха: шо такое!?
Скіля сцікы?! Задарма?! А мы ж верушча!
 
Ну, й понев дружбан: ханаан!
Блін, пойіду счас оддам назад!
Правда, звоныть нам. 2 раз: жды меня, братан.
 
Я ажны злякавсь. От історійка!
Да усё прошло ексь гладко. Мій братуха діло знае!
Зробымо ось так: скважыну пут хатк.
 
Ну, і я, згынь, уж прыкынув:
Будэ стойіты чорть відь скік!
Бо бэушных Ёг дранк ны прызнаёт.
 
Опшым, мужыка розорее пан.
Бо спецов жэ трэ найматы.
Да плюс ванна да котла дай.
 
А братко шэ ж на заробках.
Покы з Бэрысця прорвёцца!
От тут шо й зробы влад быс помочных.
Трэ ж копаты водостока. Да коб емышча глыбока.
Да найды йды цэглі обложыты сценкы.
 
Алы, біг дасьць, всэ, друг, зможыш.
Ны вагайся но ныколы.
От на тым мы й порышыв:
Тыхо. Ны спышы.
І хоть дорожінь, здыймыш с кныжкы стік,
Скікы стрэбують пынькы.
 
Хто ж шэ гондэ вам удобства
Інвалідовы якомусь.
Сіловік оно в почоті у владыкый товстых.