ЇЇ квітка душі – нарцис

ЇЇ квітка душі – нарцис
ЇЇ квітка душі – нарцис,
Кожний день в неї коронація.
Її татко - консюмери́зм ,
Її ненька - прокрастинація.
Вона в сумочці «Loro Piana»
Косметичку несе - наче зброю.
І не те, щоб вона бездоганна,
Поцілунки її з гіркотою.
Почуття її – це отрута,
Всі слова її – хтива омана.
Намагатись її забути –
Наче мешкати біля вулкана.
Хоч дрімав цей вулкан роками,
Раптом попіл у небо звився,
Вщент горять паперові храми,
Де богиням чужим молився.