Төндә йондоҙло бейеү

Төндә йондоҙло бейеү

Аудиозапись

СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
(1-се Куплет)
Ай яҡтыһында беҙ ҡулда барабыҙ,
Йөрәк төнгө көй тактына тибә,
Күңел түрендә нимә уйнай,
Һәм беҙ балҡып торған ай аҫтында бейейбеҙ.
 
(Йырлау)
Төн музыкаһына бейейбеҙ,
Ел шыбырлауы һәм япраҡтарҙың шыбырлауы аҫтында,
Беҙ был тылсымлы бейеүҙә әйләнәбеҙ,
Һәм беҙҙең йөрәктәр бергәләп тактҡа һуғыла.
 
(2-се Куплет)
Йондоҙҙар баш өҫтөндә шәмдәр кеүек балҡый,
Һәм беҙ был бейеүҙә туҡтауһыҙ әйләнәбеҙ,
Ҡояш офоҡ өҫтөнән сыҡҡансы,
Һәм был тылсымлы төн тамамланмай.
 
(Бридж)
Төн музыкаһы бөткәс,
Беҙ был бейеүҙе мәңгегә хәтерләйәсәкбеҙ,
Һәм беҙҙең йөрәктәрҙә был көй яңғыраясаҡ,
Мөхәббәтебеҙ һәм хыялыбыҙ символы булараҡ.
 
(Йырлау)
Әйҙәгеҙ төн музыкаһына бейейек,
Тирә-яҡтағы бөтә донъя бер мәлгә үләсәк,
Беҙ был тылсымлы бейеүҙә әйләнәбеҙ,
Мөхәббәтебеҙ көсәйә бара.
 
(Иртәгә)
Таң атҡанда ла онотмаясаҡбыҙ
Был бейеү тылсымлы төн музыкаһына,
Мөхәббәтебеҙ көслөрәк һәм сағыуыраҡ буласаҡ,
Һәм был донъя беҙҙең өйөбөҙ булһын.