Ижадсылар Дөньяһы
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
(Куплет 1)
Барлыҡҡа килтереүсе был донъяны барлыҡҡа килтергән саҡта,
Ул беҙгә ҡулыбыҙҙа бумала ҡалдырҙы,
Алдыбыҙға ҙур киндер һалды,
Һәм киләсәк өҫтөнән хакимлыҡты ҡулдарына һалды.
(Припев)
Хәҙер беҙ ижадсылар, рәссамдар,
Донъяны үҙ киндерҙәребеҙҙә һүрәтләйбеҙ.
Яңы рәссамдар тыуҙырабыҙ,
Яҙмышыбыҙҙы, хыялдарыбыҙҙы тормошҡа ашырабыҙ.
(Куплет 2)
Беҙ тирә-яҡ донъяны үҙгәртә алабыҙ,
Яңы офоҡтар булдырыу.
Беҙ хыялдар тормошҡа ашһын өсөн эшләй алабыҙ,
Беҙ-үҙебеҙҙең киләсәгебеҙҙең ижадсылары.
(Бридж)
Беҙ үҙебеҙҙең ысынбарлыҡты булдырабыҙ,
Беҙ тормошобоҙҙо киндергә төшөрәбеҙ.
Беҙ яңы донъя, үҙ тарихыбыҙҙы булдырабыҙ,
Беҙ-үҙ яҙмышыбыҙҙың рәссамдары.
(Припев)
Беҙ тормош картинаһында ижад итәбеҙ,
Үҙебеҙҙең донъябыҙҙы, хыялдарыбыҙҙы булдырабыҙ.
Беҙ киләсәкне сағыу буяуҙар менән һүрәтләйбеҙ,
Беҙ-үҙ яҙмышыбыҙҙың, үҙ идеяларыбыҙҙың ижадсылары.
*(Финал)*
Һәм беҙ һүрәт төшөрөп бөткәс,
Беҙҙең киндер матурлыҡ менән тулы буласаҡ.
Беҙ эшләгәндәребеҙ менән ғорурланасаҡбыҙ,
Беҙ-тормошобоҙҙоң, хыялдарыбыҙҙың ижадсылары бит.
*(Эпилог))
Был донъя беҙгә береһе,
Һәр буяуҙа - беҙҙең хистәр.
Киндерҙә ғәмәлдәр,
Ижад менән яҡтылыҡ беҙгә берләшер!