Ҡарлуғас

Ҡарлуғас

Аудиозапись

СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
(1-зе куплет)
Ҡарлуғас, минең ҡарлуғас,
Ҡош һөйкөмлө, наҙлы.
Һинең йырлауың менән мин әсир,
Унда мөхәббәт сикһеҙ.
 
(Йырлау)
Ҡарлуғас, ҡарлуғас, ҡарлуғас,
Таң атҡансы миңә йырла.
Ул күк йөҙөндә болот менән осоп йөрөһөн,
Кешеләрҙең йөрәктәрен мөхәббәт һәм бәхет менән тултырып.
 
(2-зе куплет)
Һинең трели, ожмах кеүек,
Ҡайғылы йыуаныс.
Һин беҙгә өмөт яҡтылығы бүләк итәһең,
Төн ҡараңғы һәм ҡараңғы булғанда.
 
(Йырлау)
Ҡарлуғас, ҡарлуғас, ҡарлуғас,
Таң атҡансы миңә йырла.
Ул күк йөҙөндә болот менән осоп йөрөһөн,
Кешеләрҙең йөрәктәрен мөхәббәт һәм бәхет менән тултырып.
 
(Бридж)
Сыңрау, ҡояшлы ҡарлуғас,
Әйтерһең, һинең өсөн донъя бар.
Һинең йырлауҙан, донъя балҡый,
Һиндә мөхәббәт, бәхетебеҙгә алыу.
 
(Йырлау)
Ҡарлуғас, ҡарлуғас, ҡарлуғас,
Таң атҡансы миңә йырла.
Ул күк йөҙөндә болот менән осоп йөрөһөн,
Кешеләрҙең йөрәктәрен мөхәббәт һәм бәхет менән тултырып.
 
(Финал)
Ҡарлуғас, минең ҡарлуғас,
Һинең йырың – йөрәктең шаңы.
Һиңә ҡаршы, һәр ваҡыт бергә,
Таңда яңынан, яңғыҙ ҡалма!