Көҙгө Баҡсаның Ритмы
Аудиозапись
СТИХ А Р Г ОЗВУЧЕН С ПРОГРАММОЙ SUNO
(Куплет 1)
Көҙгө баҡсала, ҡыҙғылт матурлыҡ,
Япраҡтар шыпырлай, көн тынлыҡта.
Аллея буйлап, уй-хыялда йөрөйөм,
Ҡоштарҙың йырына, эхо менән йырлайым.
(Припев)
Эй, көҙгө баҡса, сине һағынам,
Һәр саҡ һинең менән, йөрәк ялҡынланам.
Хушлашыу вальсында, мине биҙәп ал,
Яҙ иртәләренә, йылытасаҡһың әллә!
(Куплет 2)
Ел таждарымда, алтын саҡырыу,
Күлдәк менән уйнап, сәнғәт әҙерләйем.
Япраҡтар ҡоштар, оса юғарыға,
Көҙгө һауа, салҡыны – уҡыу тарихыма.
(Припев)
Эй, көҙгө баҡса, сине һағынам,
Һәр саҡ һинең менән, йөрәк ялҡынланам.
Хушлашыу вальсында, мине биҙәп ал,
Яҙ иртәләренә, йылытасаҡһың әллә!
(Бридж)
Һарғайыу символы, ҙағуабы – матурлыҡ,
Күҙҙәрем йомоп, тыңлайым көтөүләр.
Сағыу булмаһаң да, эленгән хыялда,
Көҙгө баҡсаның йылдар аша да.
(Припев)
Эй, көҙгө баҡса, сине һағынам,
Һәр саҡ һинең менән, йөрәк ялҡынланам.
Хушлашыу вальсында, мине биҙәп ал,
Яҙ иртәләренә, йылытасаҡһың әллә!
(Финал)
Көҙгө баҡса, хушлашығыҙ, бергә үтәтәбеҙ,
Яҙ бөтә тере йәнде, уятҡанда балҡытыбыҙ!
Көҙгө юлдарҙа, яңынан осрашыу,
Саната бәхетле, тормошомо минең усаҡҡа.