Ти не шукай мене
Аудиозапись
События последних лет в Донбассе не оттолкнули меня от украинского языка и украинской культуры. Я бережно храню вышитую мамой сорочку, с удовольствием пою украинские песни. И сама пишу стихи на этом чудесном, мелодичном языке.
Падає з неба фарбоване листя,
тихо кружля й осідає на дах.
Ти не шукай мене в старому місті,
я звідтіля улетіла, як птах.
Сумно ліхтар поглядає у воду,
наче закоханий, мріє й не спить...
Зустрічей наших палких насолоду
ще зберігає каштанова мідь.
Вже незабаром замовкнуть фонтани.
Міст, на якому чекав ти мене,
сніг пофарбує у зоряні плями.
Й наше кохання, як осінь, мине...