Am legat iubirea mea de-a ta...Связал свою любовь с твоей... (на румынском языке)

­­Am legat iubirea mea de-a ta,
Dar uite toamna vine,
Și cuibărindu-se în mine,
M-alungă iar din viața ta.
 
Ce rămășag toamna cu soarta,
Au prins pe sama mea și-a ta,
Iar despărțirea bate-n poartă,
Nu sunt al tău...nu ești a mea?
 
Și de-ai plecat,de ce mi-e dor de tine,
Cu ce...cu ce miracol m-ai vrăjit?
Mințindu-mă că primavara vine,
Că revenind voi fi din nou iubit.
 
Eu am venit...și așteptare sunt,
Și ninge mărul în livadă,
Mi-e dor de noi atât de mult,
Dar fericirea nu mă-nbată...
 
Anton Barbu 26.09.2024