Mă duc,m-ăntorc și iarăși plec...Ухожу и возвращаюсь...(на румынском языке)
Te-ascult,dar glasu-ți tace,
Mă duc,m-ăntorc și iarăși plec,
Și sufletu-n durere zace,
Să te iubesc din nou încerc.
Aduce iarna somnul veșnic,
Nămeți,troiene peste tot,
Iubirea moare lângă sfeșnic,
În setea ta sunt ultim strop.
Anton Barbu 01.10.2024