Mai am o lacrimă neplânsă...Не выплакал все слёзы (на румынском яязыке)

­Mi-ați rupt câteva pene din aripă,
Și ați crezut că nu mai zbor,
Dar uite am găsit o clipă,
Să mă desprind,eternul să-l măsor.
 
Când de la mine înspre tine,
Rămâne o bătaie de aripă,
Și toată veșnicia-i doar o clipă,
Tu soartă-ndurăte de mine.
 
Mai am o lacrimă ne plânsă,
Mai am un dor nedeslușit,
Și stau acum cu mâina-ntinsă,
Cerșind un vis neânplinit.
 
Anton Barbu 28.09.2024