Întoarcemi fericirea...Верни мне счастье...(на румынском языке)

Ești plină de dorințe și visare,
Minunea mea și provocarea,
Și plină de iubire și uitare.
Durerea mea și alinarea,
 
În fiecare amintire e-o chemare,
Ce vine din privirea-ngândurată,
Se scurg tăceri din visul ce dispare,
Tu ești iubirea mea adevărată.
 
Mi-e trist când despărțirile mă dor,
Întoarcemi fericirea și iubirea,
Și nu lăsa să plângă amintirea,
În frunza care pică,durere e și dor.
 
Anton Barbu 02.10.2024