И поклоняемся Всепетой Серафим! /Целую верных, Рождеством Всепетой! и Несравненой, о Христе Благом!/

О, Мати Света Пресвятая
Преблагая! -
Не презри Дево беспроглядну тьму мою…
К стопам Твоим, пречистым, грешный, припадаю…
Тебе Всепетой, в скорбех, плачу и пою!..
 
Грешим всечасно, окаянны человеки... -
И распалясь... - всем скопом сбились на краю...
О, не остави нас, Владычице, вовеки! -
Пробави милость нам, всепетую, Твою!
 
С надеждой светлой Рождество Твое встречаем
И, - Мати Света! - за Любовь - благодарим!
К стопам Твоим пречистым, с верой, припадаем!
И поклоняемся - Всепетой Серафим!