every thing

everything all right
everything is bad
once upon a time
died another friend
 
in a grave i trust
in the pit - my love
give a golden mask
wanna eat a dove
 
i just wanna live
pain is also sex
but i come, believe
to your hell, my ex
 
©vetlysmunys
 
19.09.2024, 00:47