Візьми мої білі крила

Візьми мої білі крила

Аудиозапись

Вони говорять про смерть, мов життя - це гра,
Вони вкладають мільярди у бомби й кулі.
Ідуть вбивчим парадом під гаслом добра,
Життю відлік зворотний ведуть, як зозулі.
 
У їх очах нічого, окрім пітьми,
На їх рахунках гроші цілого світу.
Вони - предтечі холоду та зими,
А ти шепочеш, люба: "Я вдячна літу"
 
Візьми мої крила, мила!
Терпіти цей біль несила.
Забув відчуття польоту.
Цей світ давно втратив цноту.
 
Я знаю, що серце краю,
У сутінь гріхів пірнаю.
А смерть вже косу нагострила.
Візьми мої білі крила!
 
Вони прийдуть по нас, щоб за них помирали ми.
І запевнять, що так нас рятують від смутку й пекла.
Вони скажуть: ви нам як рідні доньки й сини,
І уб’ють нас усіх. Це і зветься у них "безпека".
 
Ти вже змучилась чути обурливу маячню,
Ти тримаєш в кишені єдину кулю - для себе.
А коли ти впадеш, я тебе невідмінно зловлю,
Та удвох нам не бачити чисте, омріяне небо.
 
Візьми мої крила, мила!
Терпіти цей біль несила.
Забув відчуття польоту.
Цей світ давно втратив цноту.
 
Я знаю, що серце краю,
У сутінь гріхів пірнаю.
А смерть вже косу нагострила.
Візьми мої білі крила!