Тебе

в соавторстве с Тамара
Тебе
Курган. Больница Фонари.
У віконця ввалювалися душі.
 
Ти багато занадто говорив,
 
І дуже мало мене слухав.
 
Ти говорив все не про те,
 
А треба було взяти за плечі,
 
Сказати: -Кохана, йдемо!
 
І ні до чого інші розмови.
 
Я знаю, горда людина,
 
Все життя своє ходив по краю,
 
І полюбив мене навік,
 
Але жалю не приймаю.
 
Не героїня, це знай,
 
Поганий поет, я знаю теж,
 
Але ти тугу не визнаваЙ,
 
Адже нам сумувати негоже.
 
Любов і біль сильніше тоді,
 
Коли їх роки не залікують…
 
Про щось стогнуть дроти —
Забути тебе. І нашу зустріч…
***
Курган. Больница. Фонари.
В окошки вваливались души.
Ты много слишком говорил,
И очень мало меня слушал.
Ты говорил всё не о том,
А надо было взять за плечи,
Сказать: -Любимая, идём!
И ни к чему другие речи.
Я знаю, гордый человек,
Всю жизнь свою ходил по краю,
И полюбил меня навек,
Но жалости не принимаю.
Не героиня, это знай,
Плохой поэт, я знаю тоже,
Но ты тоску не признавай,
Ведь нам печалиться негоже.
Любовь и боль сильней тогда,
Когда их годы не залечат….
О чём-то стонут провода –
Забыть тебя. И нашу встречу…