Колекція

Колекція

Аудиозапись

Жінки́ не прагнуть збирать колекцій,
Це за́вжди примха чоловіків.
Один дивак зібрав безліч спецій,
А інший – що́гли із кораблів.
А ще збирають поштові марки,
Монети, пачки від сигарет.
Автівки там, літаки, байдарки
(Це вже у кого який бюджет.)
Картини, книги, вініл та посуд,
Ще - олівці та записники.
І алкоголь - пиякам на осуд,
Різноманітні в людей смаки.
Спортивні форми футбольних клубів,
Фігурки супергероїв, чи
Холодна зброя – для казколюбів,
Що бродять, лицарів вдаючи.
Жінки для того надто серйозні,
Не притаманний інфантилізм.
Навіщо їм гудки паровозні?
Чи кілька тисяч із гуми клізм?
Жіночий розум - він більш практичний,
Не здався зайвий непотріб їм.
Хіба що одяг який незвичний,
І ще взуття дороге, утім
Це все потрібні в житті дрібнички,
А не старе якесь барахло.
Свій час для кожної є спіднички,
Це ж не якесь там дурне сідло!
Я правді очі відкрив жорстокій,
Ось вам моя безкоштовна лекція:
Вони збирають наш з вами спокій,
І хтивих поглядів в них колекція.
Цілком банальний, звичний сюжетик -
Продасть хлопчина марки свої,
Аби придбати троянд букетик
Для найгарнішої на Землі.
А ще вініл віднесе на ринок,
Віддасть за безцінь. А, все одно!
І подарує букет жоржи́нок,
А ще запросить її в кіно.
І поки ще при останній клепці я,
Залишу здо́гад свій для віків:
«В кожної дівчини є колекція
Нею підбитих чоловіків!»