Любовь. Одна на четверых

Любовь. Одна на четверых

Аудиозапись

В трёх котов красотка кошка
умудрилась раз немножко
чуть влюбиться. СвАтали 
                                       все ёё.
Усатому
             утром глазки строила. 
Вечером истории
                           слушала хвостатого. 
А третьего, сибирского, самого лохматого
после танцев где-то там развлекала по кустам.

Как-то раз пришли коты вместе на свидание.
Что от кошечки осталось - утаит предание.

И считайте мою басню выдумкою странненькой.
Никого я не хочу с кошечкою сравнивать ;) 
(оригинал)

КОТЯЧЕ КОХАННЯ

В трьох котів гарненька киця
примудрилася влюбиться.
Любила вусатого, любила хвостатого,
Ще й третього, сибірського, буйно волохатого.
Ой, вона ж вусатого розважала вранці.
Бігла із хвостатим ввечері на танці.
З волохатим по ночах веселилася в кущах.

Якось разом всі коти збіглись на побачення.
Що залишилось від киці, вже немає значення.

І вважайте мою байку сущою дрібницею.
Бо порівнювать нікого я не хочу з кицею

(с) Павло Глазовий