К. С.

К. С.

Аудиозапись

Речі її валялися
Жужмом по всій квартирі.
Коли вона посміхалася,
Демони гучно хтиві
Сміялися з її жартів -
Чорних, неначе кава.
Гасло її штандартів:
"Доля - курва ласкава!"
Крутилася на пілоні -
Скоріше задля азарту,
Носила сукні червоні,
Всю випила винну карту.
Склянка́ми глушила «Ременс»,
Тату на зап’ясті мала -
Два слова: «Delirium tremens»,
Як з книги, із душ читала.
Любила мене, та фільми -
Сльозливе латинське "мило".
Змінили тайфун на штиль ми,
Це в підсумку нас і вбило.