Прісно й нині

Прісно й нині

Аудиозапись

Бог зірками викладає
Прозу ночі.
Вдалині нас хтось згадає
Поза очі.
 
Пригадає, та й забуде –
Так годиться:
Течією линуть люди -
Як водиця.
 
Багатьох ми зустрічаєм
В тому плині.
То кохаєм, то втрачаєм:
Прісно й нині.
 
Все йдемо по лезу, наче
По канату.
Пам’ятаєш ти, бідаче,
Кожну втрату.