Зізнання

Чи сум впаде дощем у душу,
Чи радість сонечком засяє -
З тобою бути доле мушу,
Без тебе щастя не буває.
 
          З тобою день свій починаю,
          Тебе у снах своїх я бачу.
          Як був без тебе я не знаю,
          Себе без тебе не пробачу.
 
Тобі відкрию своє серце,
Тебе цілунками відмолю,
Мого натхнення ти джерельце,
Втамуй же спрагу вічну мою.
 
          Прости що я такий далекий,
          Моя душа ж завжди з тобою,
          Моя любов немов лелека -
          Завжди живе в гніздечку своїм.
 
Моє кохання тільки дужче -
З роками зріє і міцніє.
Який же я усе ж везучий,
Що все ж кохаю свою мрію!