Шепіт любові

Любові слід знайду в твоїм волоссі,
У подиху, у доторку, в зітханні,
Чому ж то так на світі повелося,
Що жити ми не можем без кохання?
 
            Безмежна ніжність у обіймах розіллється,
            Солодким струмом в жилах потече,
            Цілунок стогоном у серці обізветься,
            Вогнем бажання в душу пропече.
 
В очах своє бажання я знайду ,
У постаті я пристрасть прочитаю,
В сплетінні рук загублюсь й пропаду,
Немов молитву прошепочу, що кохаю.