Сад оман

Сад оман
Хвилин нестримних ріки каламутні
Змивають щастя в тузі віковій.
І знов душа стоїть на перепутті
Між двох доріг, чи краще - двох надій.
І кожна з тих доріг таїть оману,
Усе життя - квітучий сад оман.
Сидиш, стару роздряпуючи рану,
Нажаль, талант не зміниш на талан.
Усі шляхи засіяв нам дурман,
Думки у льох втікають полохливі.
Колись дадуть плоди сади оман,
Гіркі плоди ті будуть і червиві.