Ми зустрінемось знову

Ми зустрінемось знову
Ми зустрінемось знову за сотню ро́ків,
Вже у інших тілах, та із іншими іменами.
Я впізнаю знайому мелодію кроків,
І повітря засвітиться поміж нами.
 
Полечу на посмішку - так метелик
Проти ночі мчить на вогонь ліхтарний.
Перехилимо чарку, чи може келих,
Захід сонця буде напрочуд гарний.
 
Нам так легко буде вести розмову,
Наче ми знайомі вже цілу вічність.
І тіла із душами вступлять в змову,
Подарує ліжко пружин музичність.
 
А на ранок вийдемо в різні двері,
І сумління гризтиме лютий докір.
Ми повернемось кожен в свою оселю.
Щоб зустрітись знову за сотню ро́ків.